WE DO HAVE A PARTICULAR SET OF SKILLS

Casting

CASTING

Wij streven naar een professionele, maar toch een persoonlijke benadering van acteurs, regisseurs en klanten en we zijn altijd op zoek naar talent. Lees meer

Wij nemen de tijd om tijdens de audities acteurs te begeleiden om het beste van zichzelf te geven en samen te zoeken naar de best mogelijke interpretaties om het verhaal te vertellen.

Schrijf je in

FOTO SHOOTS

Tijdens onze casting worden altijd foto's gemaakt die dienen als prestentatiemateriaal voor het te casten project en blijven ter beschikking van Face it Casting. Lees meer

Het is voor acteurs van belang dat ze over degelijke foto’s beschikken. Daarom kan je bij ons ook na afspraak betaalbare professionele castingfoto’s laten maken.

Neem contact op

DATABASE

Wij updaten regelmatig onze database, daarom is het voor ons ook belangrijk dat we op regelmatige basis nieuwe foto's en filmmateriaal binnen krijgen. Lees meer

Wij zijn ook steeds op zoek naar mensen, die naast het spelen in tv-reeksen en films, het ook leuk vinden om in een commercial te spelen. Laat het ons gerust weten!

Neem contact op

CONTRACTEN

Waar moet ik op letten bij een contract? Wat zijn de gangbare prijzen? Wat zijn de juiste voorwaarden? Wij helpen je met het opmaken of het reviewen van een contract. Lees meer

Voor iedere commercial die door ons wordt gecast, doen wij de onderhandelingen en stellen wij de contracten op. Zodat alle partijen op de hoogte zijn van hun plichten en rechten.

Neem contact op

Allow Us to Introduce Ourselves

Face it Casting is een castingbureau dat sinds 1999 gevestigd is in Antwerpen en opgericht door Leen Verhelst en Alex Tratsaert.

Wij zijn een full-service castingbureau met meer dan 20 jaar ervaring in film, televisie, reclame en muziekvideo’s. Met een goeie dosis aan passie en nieuwsgierigheid voor film, zijn we steeds opzoek naar talent. Wij zijn bekend voor onze eigenzinnige en persoonlijke aanpak. Ons hoofddoel is om acteurs het beste van zichzelf te laten geven tijdens de casting. Wij streven me onze manier van werken altijd naar het best mogelijke resultaat, omdat we ’t graag doen en vooral omdat we het graag goed doen.

Leen vond na haar ervaringen als actrice en regisseur van talloze theaterproducties haar fascinatie voor film en televisie tijdens haar opleiding aan het RITS, maar haar liefde voor acteren en acteurs liet haar niet los. Na mee te werken als regie-assistent  op talloze filmprojecten en televisieseries werd het duidelijk dat haar talent en passie vooral lag in aanbrengen en begeleiden van acteurs en actrices.

Midden jaren 90 vond ze haar soulmate Alex, die met zijn gevoel voor humor, zijn gedrevenheid, zijn liefde voor theater en film en vooral met zijn ‘joi de vivre’ er mede voor zorgde dat in 1999 Face It Casting opgericht werd.

Nu vele jaren later doet Face It Casting, nog steeds gedreven en gepassioneerd de casting voor films, televisiereeksen, commercials, bedrijfsfilms, muziek video’s.

Leen & Alex

EEN PROEVERTJE VAN ONS KUNNEN

KIJK VIDEOMEER DETAILS
QNB

QNB

Casting by FaceItcasting production: Hamlet
Lees meer
KIJK VIDEOMEER DETAILS
carrefour FL

CARREFOUR – FL

Casting by FaceItcasting production: AMOK
Lees meer
KIJK VIDEOMEER DETAILS
CARPASS_HOMME_FR_2019

CARPASS HOMME FR

Casting by FaceItcasting production: CZAR
Lees meer
KIJK VIDEOMEER DETAILS
Delhaize2020

DELHAIZE END OF YEAR

Casting by FaceItcasting production: LOVO
Lees meer
KIJK VIDEOMEER DETAILS
McDonalds_table_service

MC DONALDS TABLE SERVICE

Casting by FaceItcasting production: E-Graphics
Lees meer

Don’t be a stranger!Wij zijn er voor je!

Je kan hier rechts een berichtje achterlaten, maar je kan ons ook bellen of ons een mailtje sturen. Je kan ons ook een bezoekje komen brengen in onze headquarters in Antwerpen, maar geef wel een seintje op voorhand. Wij hebben goeie koffie!

Alex
alex@faceitcasting.com
+32(0)495 62 35 72
Leen
leen@faceitcasting.com
+32(0)495 66 19 74
Kantoor
+32(0)3/248 97 88

Van Luppenstraat 77
2018 Antwerpen

[contact-form-7 id="9" title="Contactformulier 1"]